WELKOM BIJ (S)OLD ANTIQUES!

Wat leuk dat je benieuwd bent naar ons verhaal! (S)old Antiques is al sinds 2018 dé zaak die voorziet in ruime keuze aan, oneerbiedig gezegd: de geliefde ouwe meuk.

 

(S)old Antiques werd in 2018 opgericht door Joey en Eliza. Na een aantal jaar kregen wij de kans om ook onze droom te verwezenlijken en konden we deze zaak overnemen. Wat begon als een droom - misschien wel een van tevoren geromantiseerd avontuur - zijn we inmiddels sinds 2024 de trotse eigenaar van (S)old Antiques. 


"Life is too short to do things not"


Wie zijn wij...

Ik ben Maurice en samen met mijn lieve vriendin Merel hebben we een enorme passie voor oude spullen en interieur. Maar dan echt mooie items; items met een verhaal, een bepaald gevoel of kleur en de moeite waard een tweede leven te geven. 

 

We wonen samen met onze boerboel Mollie (> 65 kg) in een knus oud huisje volledig ingericht met ouwe meuk. We klussen graag aan onze oude Moto Guzzi motoren of onze geklonken reddingssloep uit 1951; stuk voor stuk allemaal oude meuk(projecten) met een verhaal!


Vanuit mijn achtergrond in de interieurbouw ben ik als (bouw)ondernemer al jaren bezig met gebruikte materialen te verwerken en / of panden in te richten in combinatie met vintage en industriële items. Vintage spullen, meubelen en kleuren omvatten de hang naar vroeger toen er goede materialen werden gebruikt om mooie producten te maken, vaak nog op ambachtelijke manier.

 

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden wij een winkel vol items aan, die je in je interieur wilt hebben! Ook voor projectinrichting met gebruikte materialen, denkend aan horeca meubilair, kantoorpanden gecombineerd met oud en nieuw of winkels met mooie vintage toonbanken, 'presenteer' meubelen en bijvoorbeeld oude vitrines kun je bij ons terecht.

Kom rond struinen door onze 700m2 oude aardappelloods in Schoondijke en laat je inspireren of snuffel rond op de website en laat je producten thuisbezorgen. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste vondsten? Volg ons dan via Facebook en Instagram